045 521 1893

De fiets van de zaak is terug per 1 januari 2020

Het leasen van een e-Bike en fiets doe je gewoon bij Huub Arets Tweewielers Hoensbroek.

Fiscale voordelen van fietsleasing

De belangrijkste fiscale voordelen van fietslease op een rijtje

  • Afhankelijk van je belastingschaal loopt je voordeel op tot 40% ten opzichte van de aankoop van een nieuwe fiets. En in plaats van in één keer het gehele bedrag overmaken, kun je de fiets maandelijks betalen.
     
  • Net als bij een leaseauto betaal je voor je leasefiets bijtelling. En die is met 7% op jaarbasis laag. Per maand komt dat neer op 0,59% Voor een gloednieuwe fiets van €2.500 ben je dus maar een paar euro per maand kwijt.
     
  • De leasekosten én het service- en verzekeringspakket worden verrekend met je brutoloon. Daardoor daalt je brutoloon waarover je belasting verschuldigd bent. Zo ben je minder kwijt aan belastingen en sociale bijdragen.

* Let wel, indien je een leasefiets neemt heb je geen recht meer op een kilometervergoeding woon-werkverkeer vanuit je werkgever. In de praktijk herinvesteert vrijwel elke werkgever deze kilometervergoeding in jouw leasefiets waardoor je er alsnog op vooruit gaat.

Koningdag zijn wij geopend.

Koningsdag 2019 zijn wij gewoon geopend van 08.30 uur -16.30 uur. Kom testrijden op onze Giant test E-Bikes of onze NIU Electrische test Scooters.

Investeer in goede fietsverlichting.

WORD GEZIEN,
FIETS VERLICHT!
Investeer in goede fietsverlichting.
AXA NITELINE 11 set vanaf  € 7.95
AXA NITELINE 44-R set USB oplaadbaar vanaf  € 21.95

Bikkel Ibee TB E-Bike

Bikkel ibee TB

Specificaties:

Kleur: Nightblue Matt
Maten: D49,D55
Versnelling: Nexus 7 versnellingen
Remsysteem: V-brake voor, rollerbrake achter
Aandrijving: Voorwielmotor
Accu: Afneembare  accu 365 Wh Li-ion
Display: Easy LCD display 15 stappen
Gewicht: 24,5 Kg (incl. Accu)
Diverse: Vaste zadelpen, verende voorvork, verstelbare stuurnok

 

Advies Verkoop Prijs € 1.499.=

 

Vakantie.

Wij zijn i.v.m. vakantie gesloten van 21 Juli t/m 31 Juli.

Vanaf woensdag 1 augustus staan wij weer voor jullie klaar!!

Wij wensen iedereen een fijne vakantie.

De NIU U1 binnen kort leverbaar.

Nog even en dan is deze guitige elektrische brommer bij Huub Arets Tweewielers te koop voor een prijskaartje van € 1.899,-. De U1 is voorzien van een 98Nm sterke elektromotor in het achterwiel en kent een actieradius (fabrieksopgave) van 80 kilometer. Accu leeg? Binnen 7u laad je hem weer op van volledig leeg naar volledig vol. De accu is bovendien met zijn 5.2kg bijzonder licht.

Nieuwe slimme e-scooters

NIU lanceert twee nieuwe slimme e-scooters

Verbeterde batterijprestatie, tablet-dashboard en extra zitruimte voor groter gebruiksgemak

Amsterdam, 12 juni 2018 – NIU, marktleider op het gebied van slimme e-scooters, lanceert vandaag twee nieuwe e-scootermodellen: de N-GT en M+. De nieuwe modellen beschikken over een verbeterde en sneller oplaadbare batterij, zitruimte voor twee personen en een tablet-dashboard voor extra gebruiksgemak. NIU werkte ook voor deze scooters samen met hun vaste partners Bosch, Panasonic en Vodafone om optimale kwaliteit te kunnen garanderen.

model N-GT (adviesprijs: €4499)

De N-GT: snel oplaadbaar en extra bedieningsgemak
De elektrische scooter N-GT heeft twee verwijderbare 60V35Ah lithium-ion batterijen die in 3.5 uur kunnen worden opgeladen. De scooter beschikt over een elektrische motor van Bosch (3000W), heeft een maximumsnelheid van 70 km/h en een actieradius van 130 kilometer. De N-GT heeft een nieuw dashboard dat er uitziet als een tablet voor extra bedieningsgemak en een flinke opbergruimte onder het zadel.

model M+ (adviesprijs: €2599)                                                               

De M+: zitruimte voor twee
De M+ is de geüpgrade versie van de M-scooter. De M+ beschikt over een 48V42Ah batterij die in 3.5 uur kan worden geladen en een Bosch (1200W) elektromotor. De e-scooter heeft een maximumsnelheid van 50km/h en een actieradius van 100km. In tegenstelling tot de oude M-serie is de M+ geschikt voor twee personen.

Alle e-scooters van NIU zijn uitgerust met een Vodafone-simkaart die ervoor zorgt dat de e-scooters 24/7 verbonden zijn met de NIU-app. Via deze app kunnen gebruikers hun scooter lokaliseren, tracken bij diefstal en hun rijgeschiedenis checken. Ook geeft deze inzicht in het batterijgebruik en geschatte actieradius. NIU biedt regelmatig OTA-updates om hun scooters te optimaliseren op basis van de verzamelde rijdata.   

Bij NIU willen we op een duurzame, leuke manier vervoer in steden veranderen. De Nederlandse markt is voor ons heel interessant. Zowel de consument als de overheid is steeds bewuster bezig met groen transport. De markt is continu in beweging en in ontwikkeling en dat sluit goed aan bij onze ambities. We zijn dan ook erg blij dat we binnenkort weer twee nieuwe modellen op de Nederlandse markt mogen brengen”, aldus Token Hu, co-founder van NIU.

NIU heeft, sinds hun lancering in 2015, wereldwijd inmiddels meer dan 380.000 scooters verkocht die samen 1 biljoen kilometer op de teller hebben staan.

De nieuwe modellen zijn vanaf begin 2019 beschikbaar bij Huub Arets Tweewielers.

Officieel Dealerschap NIU Elektrische Scooters.

Wij zijn vanaf vandaag officieel dealer van NIU elektrische scooters.
A NIU WAY FORWARD.
De M1 en N1 Series 25km en 45km Euro4.

De M1 Rijklaar € 2.499.= en de N1 € 2.999.= Rijklaar.

Carnaval 2018

i.v.m. CARNAVAL ZIJN WIJ GESLOTEN OP MAANDAG EN DINSDAG 12 EN 13 FEBRUARI 2018.

Huub Arets Tweewielers is up to date voor de toekomst.

Huub Arets Tweewielers is up to date voor de toekomst.

Kom gerust eens kijken U bent van harte welkom.

 

next
prev