045 521 1893

Aanbiedingen

Augustus  2018 :


Een moderne uitvoering van de klassieke stadsfiets, uitgevoerd met de soepele en stille SyncDrive voorwielmotor.

 

De Giant Ease-E+ 2 laat je stijlvol genieten van een natuurlijk rijgevoel dat veel overeenkomsten vertoont met dat van een gewone fiets.Door de lage instap gecombineerd met de unieke frame-eigenschappen van Giant, krijg je een fiets waar je net zo makkelijk opstapt als dat je ermee rondrijdt. De SyncDrive-F motor zorgt voor een soepele en stille rit. ( Stichting batterij + € 12.= euro) Maat Medium.

Advies verkoopprijs € 1.699.=

Nú voor € 1.444.= !!!


Comfortabel en scherp (af)geprijsd

Altijd gedacht dat stijlvol, comfortabel én betaalbaar niet samengaan? Met de Genova E-go® bewijst Batavus het tegendeel. Deze buitengewoon comfortabele allrounder onder de e-bikes is uitermate geschikt voor zowel de dagelijkse als de recreatieve ritten en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Doordeweeks dwars door de stad naar je werk en in het weekend lekker toeren door de omgeving; het kan vanaf nu allemaal op één elektrische fiets.

De Genova E-go® brengt je comfortabel en veilig overal naartoe en je profiteert zo dagelijks van het gemak van een elektrische fiets, die je net dat beetje extra power geeft. Deze mooie fiets is standaard uitgerust met een 300 Wh accu. Genoeg voor de meeste dagtochten. De Genova E-go® is er in stijlvol zwartgroen mat. (Stichting batterij + € 12.= euro). Maat  53cm.

Advies verkoopprijs € 1.799.=

Nú voor € 1.529.= !!!


Wij hebben nu alle integraal en Jet helmen voor de helft van de prijs. Merken o.a Agv / Caberg / Boost / Shiro.


OPRUIMING !!!

Bij Huub Arets Tweewielers

Kortingen oplopend tot 35%.

opruiming

 

 


 

Bikkel  T2    e-Bike

-Actie radius ongeveer 65km (365 Ah accu))

-Shimano Nexus  7sp versnellingen

-Rollerbrake / V-Brake remmen

Van € 1.799.-

Nu voor € 1.499.= !!!

t201